Om oss

Vederkvickan

 -behandling med omtanke.

OM MIGMitt namn är Henriette Hildebrandt. Jag är utbildad hudterapeut sedan år 2004. Jag har läst en tvåårig utbildning till hudterapeut i Tyskland. Sedan dess har jag jobbat på Wellnesshotel, spaanläggningar och drivit eget företag. Jag är noggrann och lyhörd i alla mina behandlingar. För att kunna utveckla mig själv och för att utveckla ett mer behandlande arbetssätt valde jag, i sommaren 2017, att läsa vidare till certifierad massör & medicinsk massageterapeut. Behandlingar jag erbjuder är bland annat:

Svensk klassisk massage inklusive terapeutisk strech,

*Helkroppsmassage

*Delkroppsmassage/ryggmassage

*Ansiktsbehandlingar

*Plockning & färgning av ögonbryn och fransar

*Hetstenmassage & energimassage.

Jag jobbar dessutom med koppning och ultraljudapparaten som förbättrar effekten på behandlingen genom att sätta igång självläkningsprocessen, ökar blodcirkulationen i musklerna och massera på djupet som en mikromassage.

Massagens goda effekter är minskning av värk och muskelspänningar. Lugn och ro hormonet öka, vilket leder till välbefinnande och ger både fysiskt och psykiskt positiv effekt på kroppen. Utrensning av slaggprodukter ökar och blodcirkulation kommer igång.

Du kommer till mig om du vill främja ditt välmående eller om du vill unna dig en stunds välbehag. Tveka inte att höra av dig om du undra över något!


Varmt välkommen!


Henriette Hildebrandt

Certifierad massör, medicinsk

massageterapeut & hudterapeut

 
 
 

Hälso-Oas Listerlandet


Address: Tejnabacksvägen 84, 29494        Sölvesborg

Telefon: 0456-526 66           

Mobil: 0703-054805

Email: info@vederkvickan.se

Öppettider


Måndagar& onsdagar

hos Genuin Hälsa


Tisdagar & torsdagar

hos Hälso-Oas

Copyright © All Rights Reserved